AFE – RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS a járványügyi intézkedésekre vonatkozóan

Tisztelt Ügyfelünk!

A 2021.03.04-én bejelentett járványügyi intézkedésre tekintettel kérjük, hogy a korlátozással érintett helyszíneken lévő automaták szüneteltetését mielőbb kezdeményezzék az FSZKR rendszerben. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szüneteltetés folyamata kizárólag áram alatt lévő berendezések esetén tud sikeresen lefutni, így kérjük a folyamat lezárásig biztosítsák a kapcsolatot.  Szeretnénk tájékoztatni, hogy a rendkívüli helyzetre tekintettel a szüneteltetés/visszakapcsolási folyamat blokkolására a címadatmódosítási kötelezettséget átmenetileg, a korlátozó intézkedések idejére felfüggesztettük.  

Továbbá ezúton szeretnénk jelezni, hogy  az ÁSZF 7.6. pontjának 4) bekezdése alapján amennyiben a hónap legalább 1 napján igénybevételre került a szolgáltatás, az érintett hónapra meg kell fizetni a teljes havi díjat.  

Azon üzemeltetők esetében ahol az éves felülvizsgálat a felügyeleti szolgáltató által ütemezésre került az érintett időszakban, az Üzemeltetői írásos jelzés alapján a szüneteltetés idejére vagy a korlátozott megközelítés megszűnéséig felfüggeszti a DATRAK Kft. és a visszakapcsolást vagy korlátozás feloldását követő 30 napon belül ismét beütemezi a szolgáltató. Amennyiben az automata szüneteltetését nem kezdeményezi vagy a korlátozott bejutást (például iskola bezárása) nem hozza a felügyeleti szolgáltató tudomására, az illetékes területi képviselő megkísérli a felülvizsgálat elvégzését az előre meghatározott időpontban.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a megjelölt időpontban a felülvizsgálat az üzemeltető hibájából nem valósul meg, kiszállási díj kerül kiszámlázásra és a felügyeleti szolgáltató a szerződést az érintett AFE-ra felmondhatja.

További kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat az info@datrak.hu e-mail címen vagy telefonon a 0630/019-4570-es számon.