Tájékoztatás 2020. évi felülvizsgálati díj kedvezményről

Tisztelt Ügyfelünk!

A koronavírus-járvány kialakulása óta eltelt időszakban megnehezedett gazdálkodási környezetben az MPF Felügyeleti Szolgáltató Kft. a felügyeleti szolgáltatás felülvizsgálati rendszerében kidolgozott változtatással elindította a kulcsos felülvizsgálati módszert, mellyel élve Önök egy kedvezőbb díjat alkalmazhatnak.

Tekintve, hogy a járvány gazdasági hatásai nem csökkentek, az MPF Felügyeleti Szolgáltató Kft. tulajdonosi döntés alapján felhatalmazást kapott arra, hogy segítse az Önök 2020 évi gazdálkodási terheinek csökkentését a működés fenntarthatósága érdekében.

Ennek megfelelően tájékoztatjuk Önöket, hogy a felülvizsgálat díját 20.000 Ft-ról 2020-ban – függetlenül az éves felülvizsgálat típusától és a feladat elvégzésének dátumától – egységesen 10.000 Forintra mérsékeljük.

Az AFE-kénti egyszeri, csökkentett díjra azon üzemeltetők jogosultak akik:
– Rendelkeznek hatályos felügyeleti szolgáltatói szerződéssel
– Felülvizsgálatukat az MPF Kft. 2020. január 8-ától már elvégezte vagy az elvégzésének tervezett dátuma legkésőbb 2020. december 31-ig rögzítésre került.

Azon ügyfelek részére akiknek az éves felülvizsgálat már kiszámlázásra került és jelenleg is szerződött partnerei az MPF Kft.-nek, a felügyeleti szolgáltató jóváíró számlát állít ki a már elkészült számlák vonatkozásában. Ha még nem készült számla, azonban a felülvizsgálat megtörtént, abban az esetekben már a jövőben a kedvezményes díj fog megjelenni a számlán és nem lesz szükség külön jóváírásra.

Amennyiben a jóváíró számla kiállításakor Önnek fennálló számlatartozása van, úgy a számla végösszege beszámításra kerül tartozásának összegébe. Amennyiben nem rendelkezik nyitott számlával kérjük, hogy a jóváíró számlájának összegét majd a soron következő felügyeleti szolgáltatásra vonatkozó valamely számla végösszegéből vonja le.

A jóváíró számlák várhatóan november-december hónapban kerülnek kiállításra.

Amennyiben a felülvizsgálat üzemeltetői okok miatt nem tud megvalósulni 2020. december 31-ig, abban az esetben 2021. január 1-től a felügyeleti szolgáltató az ÁSZF–ben meghatározott 15.000 Forint + ÁFA / AFE vagy 20.000 Ft ÁFA / AFE díjakkal fogja végezni továbbra is a felülvizsgálatot.