Tájékoztató e-számla szolgáltatás szüneteléséről

Tisztelt Üzemeltető!

Tájékoztatjuk, hogy az e-számla szolgáltatásunk átmenetileg nem elérhető. Kérjük új ügyfeleinket, hogy ezt a lehetőséget ne jelöljék az elfogadó nyilatkozat leadásakor. A már meglévő ügyfeleket elektronikus úton tájékoztatni fogja a felügyeleti szolgáltató a szolgáltatás újraindulásáról.

A felügyeleti szolgáltatással kapcsolatban kiállított számlák képét a számla kiállítását követően e-mailben tájékoztatásul minden esetben megküldjük az Önök részére. A számlák másolatát a mpfkftszamla@magyarposta.onmicrosoft.com e-mail címről küldjük a megadott kapcsolattartói fiókjukba. Kérjük, minden esetben ellenőrizzék levélszemét mappájukat is.

Kérjük, a számla végösszegét a számlán feltüntetett MPF Felügyeleti Szolgáltató Kft. Takarékbanknál vezetett 50453331-10000324 00000000 számú számlájára utalják át a számlán feltüntetett fizetési határidő figyelembe vételével.
Kérjük, a közlemény rovatban minden esetben tüntessék fel:
• a számlán szereplő üzemeltető vevőkódját (A számla fejlécében az adószám feletti sorban található 8 számjegyből álló azonosító)
• a befizetéssel érintett számlaszámot vagy számlaszámokat (számlaszámot a bal felső sarokban találja)

Amennyiben bármely adat tévesen kerül feltüntetésre az utalásnál, adminisztrációs rendezési problémákhoz és fizetési felszólításhoz is vezethet. Kérjük, fentiekre tekintettel kiemelten figyeljen az azonosításhoz szükséges adatok pontos megadására.

Ez egy automatikus levél, kérjük, ne válaszoljon rá! Számlázást érintő kérdés esetén lépjen kapcsolatba az MPF Felügyeleti Szolgáltató Kft. Ügyfélszolgálatával az afe@afe.posta.hu e-mail címen.